geannuleerd vanwege corona-virus

Bergen op Schoondagen & Boomplantdagen – geannuleerd

BOOMPLANTDAG 15 MAART GEANNULEERD. 

Hoe belangrijk is de natuur en een schone buurt voor jou? En, net zo belangrijk, wat doe jij voor een schone buurt en voor de natuur!

In maart bieden we je graag de kans om met elkaar de natuur een handje te helpen. Kinderen die meedoen maken kans op leuke prijzen. Meer informatie over de prijsvragen komt binnenkort op deze pagina.

Meld je onderaan alvast aan. In maart gaan we allemaal aan de slag voor een schone en groene Brabantse Wal!

BERGEN OP SCHOONDAGEN  GEANNULEERD

Ga samen met je buurtgenoten of klasgenoten de straat op om dat nare zwerfvuil op te ruimen. Wij zorgen voor opruimspullen en ophaal van het afval. In iedere wijk komt een verzamelpunt voor het zwerfafval. De exacte locaties worden nog bekend gemaakt. De Bergen op Schoondagen vallen samen met de landelijke campagne NL Schoon.

BOOMPLANTDAGEN GEANNULEERD

Stel zondagochtend het ontbijt even uit en help eerst mee met het herstel van het bos. Aan de Huijbergsebaan gaan we duizenden bomen planten, die moeten zorgen voor meer biodiversiteit, een gezonder en sterker bos. Zo kunnen we blijven genieten van de natuur!

Dus…ga jij graag wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, klimmen, spelen, ravotten, klauteren of nordic walken in het bos? Dit is je kans om iets terug te doen voor ons prachtige bos!

We verzamelen bij De Nieuwe Drenck (Zuidgeest 17). Wij zorgen voor koffie, warme chocomel, koeken! En natuurlijk ook voor de bomen, scheppen en ander plantgereedschap. De Boomplantdagen vallen samen met de landelijke campagne Boomfeestdag.

Beide campagnes voeren we uit in opdracht van en in samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom. Heb je vragen of ideeën, neem dan contact met ons op via campagne@natuurpodium.nl of 0164-25.63.87, b.g.g. 06-22.469.784.

Direct aanmelden