Voor Gezin en Recreant in het Bos

U bent van harte welkom bij ons in Natuurpoort Lievensberg. Tijdelijk verhuren we WINTERBOS-SPELLEN. Deze zijn verkrijgbaar aan de afhaalbalie van Brasserie Bozlust. U kunt/hoeft niet te reserveren.

Welkom in de bossen van Bergen op Zoom, de Brabantse Wal. Hier leven vossen, reeën, lepelaars. Hoog in de lucht zweeft de koningin van de Brabantse Wal, de zeearend. Ga op ontdekkingstocht bij ons en beleef de natuur! We hebben een prachtig bezoekerscentrum midden in de groene bossen en superleuke activiteiten voor het hele gezin.

Winterbos – speurtocht

Ga op ontdekkingstocht door het bos. Onderweg vind je 12 letters, die tezamen een woord vormen. Los de puzzel op en stuur je antwoord op naar boekingen@natuurpodium.nl om kans te maken op een leuk winterprijsje! Speurtocht is verkrijgbaar bij de afhaalbalie van Brasserie Bozlust.

Lengte: ca 2 km
Leeftijd: 4 – 10 jaar
Spelmateriaal: Routekaart
Kosten: 2,50 euro / gezin

Winterbos – Spelroute

Vind de 10 Poorten in het bos en voer daar de opdrachten uit. Laat maar zien hoe goed jij de weg kunt vinden en wat je allemaal kan! Je kunt een foto insturen naar boekingen@natuurpodium.nl om kans te maken op een leuk winterprijsje! Opdrachtkaartjes en route is verkrijgbaar bij de afhaalbalie van Brasserie Bozlust.

Lengte: ca 2,5km
Leeftijd: 7 – 13 jaar
Spelmateriaal: Tasje met opdrachtkaarten
Kosten: 4 euro / gezin

De activiteiten hieronder zijn tijdelijk niet beschikbaar.

1. Outdoor Escape “De vermiste fotograaf” (gezin)

Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast! “De vermiste fotograaf” is een spannende outdoor escape voor het hele gezin. Jullie avontuur begint met een noodkreet van een natuurfotografe.

info & reserveren

2. Outdoor Escape “De erfenis van Lievensberg” (gezin)

Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast! “De Erfenis van Lievensberg” is een spannend avontuur voor het hele gezin. Jullie avontuur begint met een boodschap uit de 19e eeuw van Johannes de Ram, oprichter van landgoed Lievensberg.

info & reserveren

3. Kabouterpad (4 – 7 jaar)

Met een knapzak het bos in om kabouters te zoeken en spelletjes te spelen! Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast!

info & reserveren

4. De Fluisterende Vos (GPS-speurtocht) (vanaf 9 jaar)

Ontdek waarom vos Filemon het bos verlaat en naar de stad gaat. Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast!

info & reserveren

5. Leugens van Lievensberg (GPS-speurtocht) (vanaf 9 jaar)

Lambert de Letterzetter vertelt leugens over het bos. Kun jij zijn leugens ontdekken? Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast!

info & reserveren

6. Vossenpad (6 – 9 jaar)

Als een echte boswachter het bos in om sporen te zoeken en spellen te spelen. Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast!

info & reserveren

7. Bos-Golf

10 banen in het bos, natuurweetjes en opdrachten, veel plezier en een beetje competitie. Vanwege de omstandigheden zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. Tijdelijk verhuren we dit spelmateriaal niet. Bovenaan de pagina vindt u de twee bos-spellen die wel beschikbaar zijn, veel plezier en excuses voor de overlast!

info & reserveren