Voor Gezin en Recreant in het Bos

Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor onderstaande activiteiten. Excuses voor de overlast.

Welkom in de bossen van Bergen op Zoom, de Brabantse Wal.

Hier leven vossen, reeën, lepelaars. Hoog in de lucht zweeft de koningin van de Brabantse Wal, de zeearend. Ga op ontdekkingstocht bij ons en beleef de natuur! We hebben een prachtig bezoekerscentrum midden in de groene bossen en superleuke activiteiten voor het hele gezin.

1. Outdoor Escape “De vermiste fotograaf” (gezin)

“De vermiste fotograaf” is een spannende outdoor escape voor het hele gezin. Jullie avontuur begint met een noodkreet van een natuurfotografe.

info & reserveren

2. Outdoor Escape “De erfenis van Lievensberg” (gezin)

“De Erfenis van Lievensberg” is een spannend avontuur voor het hele gezin. Jullie avontuur begint met een boodschap uit de 19e eeuw van Johannes de Ram, oprichter van landgoed Lievensberg.

info & reserveren

3. Kabouterpad (4 – 7 jaar)

Met een knapzak het bos in om kabouters te zoeken en spelletjes te spelen! Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor bos-activiteiten. Excuses voor de overlast.

info & reserveren

4. De Fluisterende Vos (GPS-speurtocht) (vanaf 9 jaar)

Ontdek waarom vos Filemon het bos verlaat en naar de stad gaat. Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor bos-activiteiten. Excuses voor de overlast.

info & reserveren

5. Leugens van Lievensberg (GPS-speurtocht) (vanaf 9 jaar)

Lambert de Letterzetter vertelt leugens over het bos. Kun jij zijn leugens ontdekken? Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor bos-activiteiten. Excuses voor de overlast.

info & reserveren

6. Vossenpad (6 – 9 jaar)

Als een echte boswachter het bos in om sporen te zoeken en spellen te spelen. Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor bos-activiteiten. Excuses voor de overlast.

info & reserveren

7. Bos-Golf

10 banen in het bos, natuurweetjes en opdrachten, veel plezier en een beetje competitie. Vanwege de verbouwing van het horeca-gedeelte zijn we voorlopig alleen geopend voor schoolklassen. We verhuren tijdelijk geen spelmateriaal voor bos-activiteiten. Excuses voor de overlast.

info & reserveren

8. Bos-speurtochten

Wil je vanuit huis rechtstreeks het bos in? Download dan onze bos-speurtocht. Ieder seizoen een nieuwe speurtocht. Kom je ook even langs bij ons bezoekerscentrum?

info & downloaden