Voor het Onderwijs

Buitenlessen Natuur

Onze Buitenlessen Natuur zijn gericht op het bewust waarnemen van de natuur en omgeving. Het doel is om bij de leerlingen kennis, begrip, plezier en waardering te vergroten, maar ook dat ze zelf onderzoek doen en vragen stellen.

Meer informatie vindt u via deze link.

Workshops Techniek & Duurzaamheid

Bij de workshops gaat het om drie dingen: 1/ een kijkje achter de schermen van een bedrijf, 2/ instrumenten en gereedschappen gebruiken, 3/ aansluiten bij de beta-vakken.

Meer informatie vindt u via deze link.

GPS-expedities

Wat is er leuker dan op expeditie te gaan in een natuurgebied? Ontdek met jouw leerlingen een natuurgebied in de buurt van de school op een spannende en leuke manier met onze GPS-expedities.

Meer informatie vindt u via deze link.

Uil

Mobiele Tentoonstellingen

Onze tentoonstellingen passen perfect in het 21e eeuw leren. Op school met interactief lesmateriaal leren en ontdekken, of, nog leuker, problemen onderzoeken en oplossingen bedenken (O&O-leren)

Meer informatie over onze mobiele tentoonstellingen vindt u via deze link.

Onderwijsprojecten O&O

Onze projecten zijn voor de leerkrachten die hun (VO) leerlingen regie willen geven op hun leren en zelf in de rol van begeleider en coach kruipen.

Meer informatie over onze Projecten vindt u via deze link.

Mini-projecten O&O

Onze mini-projecten zijn robuust en praktisch. Voor leerkrachten die hun leerlingen laten kennismaken met onderzoekend & ontwerpend leren. Zeer geschikt voor VMBO-scholen en basisscholen die willen participeren in BuurtNatuur-acties. Klik hier voor meer informatie.