Mobiele tentoonstellingen

Onze tentoonstellingen zijn 21e eeuw lesmateriaal voor op school of publieke ruimte. Alle tentoonstellingen bestaan uit losse onderdelen zodat er voor iedere ruimte (aula, leerruimte, klaslokaal, centrale hal etc.) een passende opstelling is. Afhankelijk van de afspraken met gemeentes, onderwijskoepels of individuele school is de reservering gratis of zijn er kosten aan verbonden.

Informatie en reserveren via boekingen@natuurpodium.nl

1. Bij & Supermarkt

Leren en ontdekken over de bijen en hun leefgebied.

Onderzoeken hoe het ervoor staat met de bijen en oplossingen ontwerpen om hun leefgebied te verbeteren.

Een informatieve en interactieve tentoonstelling met opdrachtkaarten voor onder- midden- en bovenbouw. De tentoonstelling bestaat uit 5 mooi vorm gegeven blokken, die je in de aula, leerruimte of klaslokaal kunt plaatsen. Klik hier voor de informatie-folder en hoe te reserveren.

5 blokken + platen
rooster d.d. 25 mei 2022

2. Natuur in de Stad

Leren en ontdekken over de dieren, planten en bomen in stad en dorp

Onderzoek de relatie tussen mensen en dieren in een woonwijk en bedenk oplossingen om natuur en stad beter samen te laten gaan

Een informatieve en interactieve tentoonstelling met dilemma-vragen over de relatie tussen mens en natuur in de stad. De tentoonstelling bestaat uit (max. 20) mooie in elkaar schuivende panelen, die je in aula, leerruimte of klaslokaal kunt plaatsen. Stuur een mail naar boekingen@natuurpodium.nl voor meer informatie en reserveren.

voorbeeld-opstellng

3. Bomen

Leren en ontdekken over bomen en hun functie.

Een informatieve en interactieve tentoonstelling met opdrachtkaarten voor onder-, midden- en bovenbouw. De tentoonstelling bestaat uit een eettafel, boekenkast, 2 bomen en set boomstronken, die je in de aula, leerruimte of klaslokaal kunt plaatsen.

onderdeel ‘eettafel’