Projecten & Campagnes

People, planet, profit

Onze portfolio projecten & campagnes is altijd in beweging omdat we het belangrijk vinden een koppeling te maken met actuele thema’s. Jaarlijks bespreken we de portfolio met onze vitale partners in het Duurzaamheidseducatie Innovatie & Ontwerp Team (DO-IT).

Onze projecten worden uitgevoerd oor leerlingen van het voortgezet onderwijs (en soms basisonderwijs). We werken volgens de methodiek van Onderzoekend & Ontwerpend Leren. De leerlingen worden uitgedaagd om verschillende vaardigheden te gebruiken en te ontwikkelen. Tijdens het project inspireren we de leerlingen met bijvoorbeeld een pop-up tentoonstelling, een bedrijfsbezoek of expert in de klas.

Campagnes worden uitgevoerd door bewonersorganisaties. We werken met losse modules zodat we campagnes klein- of grootschaliger kunnen aanpakken. De betrokkenheid en actieve inzet van jeugd en bewoners is het hoofddoel.

Klik hier voor om onze portfolio projecten & campagnes 2020-21 te bekijken. Voor vragen of deelname kunt u contact met ons opnemen via info@natuurpodium.nl